Jump in Style for Life …Belgian Horse Trading steunt het ​​goede doel.

Jump in Style for Life …Belgian Horse Trading steunt het ​​goede doel.
donderdag 31 oktober 2019

Elk jaar organiseert Studio Brussel “De Warmste Week” in de week voor Kerstmis..

Belgian Horse Trading heeft de know how om als veilinghuis op te treden.  De eerstkomende online-veilingen zijn die nu voor de jonge paarden, de BHT Future Stars, die zal afsluiten op dinsdag 5 november.  De veiling van de gereden paarden BHT Schoolmasters & Youngsters loopt af op woensdag 13 november.    Meer hierover in het vorige nieuwsbericht.

Maar Belgian Horse Trading wil ook meer doen.  Het systeem om veiling te houden, zal ze ook in dienst stellen van het goede doel.   

Van 18 tot 24 december 2019 zal Studio Brussel ook dit jaar hun zendtijd wijden aan de ondersteuning van honderden goede doelen, waaronder een hele reeks categorieën: van zieke kinderen, de strijd tegen dodelijke of andere ziekten, muziek, onderwijs, dierenwelzijn, het milieu, mensenrechten enz., terwijl ze de favoriete liedjes spelen van luisteraars die hun verzoeken mogen inzenden ... in ruil voor een donatie aan een goed doel naar keuze.

De plaatselijke club 'Groentenjumping' richtte in 2017 haar eerste activiteit voor het goede doel in: "Jump in Style for Life - Kom op tegen Kanker". Onderdeel van het evenement - dit jaar op 18 december of Warmste Woensdag - zijn springclinics met bekende, gerespecteerde én succesvolle ruiters zoals Jos Lansink, Niels Bruynseels, Gilles Thomas en Marc Van Dijck, die hun kennis delen met 4 ruiters per clinic.

Als Belgian Horse Trading willen we een bijdrage leveren door ons online veilingplatform ter beschikking te stellen voor het bieden op de beschikbare plekken in de verschillende clinics.

De opbrengst gaat - uiteraard - naar "Jump in Style for Life - Kom op tegen Kanker".

“Jump in Style for Life - Kom op tegen Kanker” wordt georganiseerd door Groentenjumping VZW, in samenwerking met en ondersteund door Stal Ceulemans.

Als u ook een donatie wilt doen, kunt u contact opnemen met info@belgianhorsetrading.com