Roxette vt Rechteind, mooie referentie voor BHT! BHT maakt zich op voor veiling op 14/1/2020.

Roxette vt Rechteind, mooie referentie voor BHT!  BHT maakt zich op voor veiling op 14/1/2020.
dinsdag 10 december 2019

Momenteel zijn we onze selectie aan het maken, interessante paarden tussen 2,5 & 6 jaar oud.

Achter de schermen zijn we al wel even terug aan het werk voor onze volgende BHT veiling.  Het wordt opnieuw een online-veiling met presentatiedag op maandagavond 13 januari.  De presentatie vindt plaats tussen 17u en 20u, in de binnenpiste van Stal Ceulemans, Hageweg 11, Sint-Katelijne-Waver.    De veiling van interessante jonge paarden zal sluiten op dinsdag 14 januari omstreeks 19u. 

We hebben er al wel enkele interessante gevonden, maar mocht je zelf nog een tof paard hebben tussen de 2,5 en 6 jaar, dan mag je zeker contact opnemen. 

Meer informatie voor de kopers, kan je vinden in de bijlage aan dit nieuwsbericht.

Als je een paard hebt om voor te stellen, of je hebt bepaalde vragen of suggesties, aarzel dan niet om contact op te nemen.  Je kan hierover contact opnemen via:    info@belgianhorsetrading.com, Kristel Ceulemans (0032 474 898 552), Patrik Spits (0032 475 46 20 79), Erik De Winter (0032 474 89 87 35).

Met BHT werken we nog maar vrij recent, maar we hebben toch wel wat expertise met onze medewerkers.   We willen iedereen van harte bedanken voor het vertrouwen dat reeds in BHT werd gesteld.  Zowel door de kopers en ieder die een bod uit bracht, maar vooral toch ook dank aan diegenen die al eerder een paard of pony presenteerden.  

In de BHT Future Stars veiling van november kregen we van fokkers Daniel en Karine D'Haese - Van Damme de 2-jarige merrie Roxette vt Rechteind (Aganix x Skippy II) aangeboden.    Voor haar kwamen er heel wat biedingen, ook uit andere landen, maar internationale ruiter Roy Hanlon trok aan het langste einde, en hield ze hier in België. 

Ondertussen heeft ze in de kwalificatie en de halve finale voor het vrijspringen van Mechelen, nog meer mensen en de jury weten te overtuigen.   Met een 6e plaats in de halve finale te Lier, mag Roxette door richting Mechelen.  

Van harte dank aan de fokkers Daniel en Karine, die Roxette bij de BHT online veiling aanboden.   Dat wordt bijzonder geapprecieerd.    We hopen dat Roxette en andere BHT referenties het nog ver mogen brengen.