Sterke collectie, bieden gestart bij de December Auction.

Sterke collectie, bieden gestart bij de December Auction.
zondag 6 december 2020

Internationale GP overwinning voor BHT referentie Freestyle, ook nu zitten er enkele heel bijzondere paarden tussen.

16 toffe paarden, van beloftevolle youngsters  tot internationaal presterende leermeesters.   Het team van BHT is dan ook bijzonder trots om deze collectie voor te stellen.

U heeft deze paarden alvast zelf ontdekt, en heel wat geïnteresseerden hebben we al mogen verwelkomen in de stallen in Sint-Katelijne-Waver.  Zo zien we dat het goed is, en leren we de paarden ook beter kennen.  

We hopen dat deze paarden ook weer goed terecht komen, de eerste biedingen zijn geplaatst.    Snel beslissen blijft de boodschap bij BHT, want op maandagavond 7 december na 19u sluit de veiling.

Het doet ons telkens plezier om "goed nieuws"- berichten te krijgen van paarden of pony's die we al eerder hebben verkocht.   In onze October 2020 Auction zat er een topper van formaat met Freestyle.  Dat hij het dan ook waarmaakt om binnen de 2 maanden na verkoop een 2-ster GP te winnen...  Samen met ruiter Abdullah Al Sharbatly zorgden ze daar voor tijdens de internationale concours in Ryadh. 

Gun jezelf nog een fijn eindejaarscadeau, en kijk even met welk paard je jouw verdere carrière een boost kan geven.   Er zitten paarden voor ieders niveau, we hebben aan een breed publiek gedacht en willen de verkopers van de paarden hiervoor van harte danken.  

Blijf de website van BHT de volgende weken zeker in de gaten houden.   Achter de schermen wordt al gewerkt aan een volgende collectie...  

Als u problemen ondervindt bij het registreren, bij het plaatsen van een bod, of wil u een afspraak maken.  Neem contact op via info@belgianhorsetrading.com, of telefoon/whatsapp: 0032 474 898 552.

Wil je graag met de BHT experts praten, dan kan dat het gemakkelijkste met Erik De Winter (0032 474 89 87 35) of Patrik Spits (0032 475 46 20 79). Ze zullen u graag meer informatie over de geselecteerde paarden geven. Van harte dank voor uw vertrouwen in Belgian Horse Trading.