BHT Auction 8.2 goed verlopen! Dank aan de kopers en verkopers!

BHT Auction 8.2 goed verlopen!  Dank aan de kopers en verkopers!
dinsdag 25 augustus 2020

De basis wordt breder, de paarden vertrekken ook deze keer wereldwijd..

Het was veiling 27 ondertussen, onze 2e veiling in de maand augustus..  Op 14 maanden tijd ondertussen verkopen we met het team van BHT effectief 200 paarden/pony's  en ondertussen ook de embryo's er bij.   Zelfs in tijden van Corona en de bijhorende  crisis, zijn onze klanten daar.   Van harte dank voor alle biedingen, elke vorm van interesse die getoond werd.   We zijn er ook van overtuigd dat de paarden goed terecht komen, en daar doen we het voor! 

Ook met betrekking van onze meest recente veiling .   Enkele paarden blijven hier in de buurt, maar we zullen ook deze keer heel wat exportdocumenten mogen opmaken.   De veilingtopper van de BHT Auction 8.2 werd Queensland, de 6-jarige hengst van Quidam de Revel die vertrekt naar Frankrijk.

De kopers hebben heel zeker goed gekocht,  de verkopers zijn tevreden dat hun paarden goed terecht komen.

Ondertussen bereiden we de volgende veiling voor, die zal afsluiten op 21 september.   Onze filmdag komt er weldra aan. Moest je nog een interessant paard of pony hebben, neem dan zeker contact op via info@belgianhorsetrading.com of via 032 474 898 552.

In oktober gaan we een veiling houden, specifiek voor goede 3-jarige paarden.  Onze experts selecteren streng maar rechtvaardig, en alleen op die manier kunnen we samen groeien.   Ook deze keer waren er enkele kandidaat-kopers die nog geen paard hebben gevonden.  Misschien is jouw paard wel de geschikte?