De eerste biedingen zijn geplaatst, ontmoet de paarden van The September Auction.

De eerste biedingen zijn geplaatst,  ontmoet de paarden van The September Auction.
zondag 20 september 2020

Op maandagavond 21 september sluit de veiling; 1 gekeurde hengst, 12 interessante sportpaarden.

Het team van Belgian Horse Trading is er opnieuw in geslaagd enkele fijne paarden bij elkaar te zoeken.   Paarden waar je meteen mee op wedstrijd kan,  de info, X rays en video's zijn steeds op de website te vinden.

Op afspraak konden de paarden ook deze keer ook bekeken worden, dat blijft nog mogelijk tot en met maandagnamiddag.   Maandag avond gaat onze aandacht naar het verloop van de veiling zelf.  Op een dik uur tijd zullen we weten waar de paarden naar toe zullen gaan.    Het wordt voor zowel de verkopers  al kandidaat-kopers nagelbijten tussen 19u en 20.30u.   We wensen iedereen veel succes, en hopen uiteraard dat de paarden goed terecht komen! 

Als er nog vragen zijn, stel ze gerust.

Erik De Winter (0032 474 89 87 35), Patrik Spits (0032 475 46 20 79), problemen met in te loggen of een bod te plaatsen,  maak je graag nog een afspraak om langs te komen,  neem dan contact op met Kristel Ceulemans (0032 474 898 552).

Het team BHT dankt alvast iedereen voor de steun bij het samenstellen van deze collectie, en voor de interesse die getoond wordt.  Dat motiveert!  Volgende keer willen we ons concentreren op jongere paarden;  dan wordt het een collectie van hoofdzakelijk 3- en 4 jarige paarden.