BHT August collection; veiling sluit af op 16 augustus! BHT referentie Parequita stunt!

BHT August collection; veiling sluit af op  16 augustus!  BHT referentie Parequita stunt!
zaterdag 14 augustus 2021

Opnieuw 13 leuke sportpaarden in de veiling; BHT referentie Parequita wint in Belgie de eindranking STX cyclus 6jarigen

Een heel grote dankjewel aan de voorstellers van  de paarden voor onze BHT online veilingen.  Iedereen heeft zijn of haar persoonlijke reden om een paard voor te stellen voor de verkoop.  Aan het BHT team om er zo goed mogelijk voor te zorgen dat de paarden goed terecht komen! 

Om dat te kunnen inschatten verblijven de geselecteerde paarden het weekend voor afsluiten van de veiling op de stal in Sint-Katelijne-Waver, waar ze op afspraak kunnen geprobeerd worden.   U kan hiervoor contact opnemen met Kristel Ceulemans op 0032 474 898 552.

Wenst  u meer informatie over de paarden zelf, mag u ook contact opnemen met Erik De Winter op 0032 474 89 87 35 of Patrik Spits 0032 475 46 20 79.

We zetten in op service en vaak ook een dienst na verkoop.  

Op deze manier kwam in februari 21 de merrie Parequita VH in handen van de familie Hoeben.    Valentina Hoeben werd na de BHT february Auction al snel een combinatie met de 6-jarige dochter van Jamal vd Heffinck x Cumano.   Na haar eerste deelname op de STX cyclus in juni werd haar kwaliteit ontdekt, en nam achteraf Virginie Thonon de teugels over voor de resterende wedstrijden voor de nieuwe eigenaar.   In België doen er in de leeftijdscategorie van de 6-jarigen een kleine 500 paarden mee, en om dan helemaal boven aan het lijstje te staan, is dat een opsteker! 

We zijn er van overtuigd dat er in deze collectie opnieuw enkele te ontdekken en te maken talenten zitten.   U kan een eerste bod uitbrengen vanaf zondagochtend 15 augustus.  Op maandagavond 16 augustus vanaf 19u zal de veiling afsluiten.   Heeft u nog vragen of suggesties, dan mag u zeker contact opnemen met het BHT team!