BHT young horses & Elite; de klok tikt. BHT wenst je een vrolijk pasen en een tof paard toe!

BHT young horses & Elite; de klok tikt.   BHT  wenst je een vrolijk pasen en een tof paard toe!
vrijdag 10 april 2020

Een toffe collectie van fijne jonge en meer ervaren springpaarden worden aangeboden voor de online-veiling.

Het team van Belgian Horse Trading is enorm fier om deze collectie te mogen voorstellen;   de BHT Youngster en Competition horses.  

Vanaf nu tot en met dinsdag 14 april 7 PM  kan u een bod uitbrengen op één van deze kwaliteitsvolle springpaarden.    Bij de 12 springpaarden, vind je zeker één die bij u past.  Enkele fijne 3 jarige paarden, die reeds onder het zadel gewerkt worden.   Concourspaarden die gemakkelijk te rijden zijn, fijn in de omgang, enkele met een onbegrensd vermogen.  Telkens vindt u extra informatie, de vet check met X rays terug.   

Er zijn uiteraard de Corona-maatregelen, waardoor een echte presentatiedag niet mogelijk was.  De paarden werden op de video's getoond, zoals ze  ook effectief zijn.   Als u met iemand van het BHT team wenst te telefoneren, dan zal er  nog extra informatie gegeven worden.   Om er mee voor te zorgen dat het juiste paard, op de juiste plaats terecht komt.    

Ivm de paarden met suffix Invest +, de prijs die u vermeld ziet staan achter hun naam, is voor het hele paard. Er is de keuze om slechts de helft aan te kopen, onder bepaalde voorwaarden. Op het moment dat u een bod wenst uit te brengen, wordt het duidelijk op welke manier u de keuze moet maken voor ofwel het hele paard, ofwel 50%. 

Als u dinsdag het geluk heeft één van de paarden aan te kopen, dan wordt daarna alles zo goed mogelijk georganiseerd om te paarden op een correcte manier naar hun nieuwe stal te helpen transporteren.  Als door de corona-maatregelen die transport niet meteen kan uitgevoerd worden, dan kunnen ze op kosten van het BHT team, blijven staan tot we evt samen met onze partner European Horse Services een oplossing hebben gevonden.  Ondertussen blijven ze de beste zorgen en beweging krijgen.

We wensen u alvast een heel fijn en gezond Paasweekend toe.   

We blijven de volgende dagen zeker paraat om uw vragen te beantwoorden:

Patrik Spits (0032 475 46 20 79), Erik De Winter (0032 474 89 87 35), heeft u problemen mbt het registreren, plaatsen van biedingen, of eender welke vraag mbt de paarden,  Kristel Ceulemans (0032 474 898 552).