Even een terugblik op de voorbije veiling, en dan vooruit! Nieuwe online veiling op 4 en 5 mei!

Even een terugblik op de voorbije veiling, en dan vooruit! Nieuwe online veiling op 4 en 5 mei!
donderdag 23 april 2020

De meeste paarden zijn al op hun bestemming toegekomen.Op 4 mei de jonge paarden, 5 mei een veiling met concourspaarden

Op 14 april hadden we onze veiling van BHT youngsters and Competition horses (Elite).  In deze Corona tijden hadden we niet verwacht dat er toch nog zoveel interesse was om een paard bij te kopen.  Maar deze collectie was in ieder geval ook meer dan de moeite waard.  Ondertussen zijn de meeste paarden ook al goed toegekomen, heel fijne reacties mogen ontvangen van tevreden klanten, waar de paarden verder progressie kunnen maken. 

Ook bijzonder tevreden dat de formule Invest+ gewerkt heeft.  De 2 paarden Iron Wish en Ozark zijn voor de helft  in handen gekomen van een Chinese investeerder.  Voor de sport blijven ze in België.  Er kwamen biedingen uit verschillende landen, niet alle kandidaat-kopers die toch al mooie bedragen boden, hebben tot dusver een paard gevonden.   Dat gaf ons de motivatie en moed om een nieuwe collectie samen te stellen. 

In deze Corona-tijden is het moeilijker werken, maar het lukt ons wel.   We proberen tegen woensdag 29 april  alles online te hebben.  In de loop van de volgende dagen komt er al zeker info bij, om een beeld te geven van de wedstrijdpaarden en leuke jonge paarden die deel uitmaken van onze selectie. Eéntje hiervan is de 5-jarige Lylith (Livello x Quintero), heel simpel te rijden, belofte voor de toekomst.   Er zitten ook enkele fijne jonge paarden tussen, het wordt terug de moeite om het te bekijken en te volgen. 

De "winkels" zullen in België normaal open mogen vanaf 4 mei.  Alles zal nog moeten bevestigd worden, maar als we daar van mogen uitgaan, mogen er afspraken gemaakt worden om op 4 of 5 mei langs te komen. Met respect voor de op dat moment geldende regels, en mits op voorhand een telefonische afspraak te maken, waarbij u op voorhand aangeeft, welke van de gereden paarden  u wenst te  proberen.  We hebben een mooi aantal aangeboden gekregen, waar heel fijne paarden tussen zitten.  Om de aandacht er bij te kunnen houden, beginnen we met de jonge paarden te veilen op maandag 4 mei, en  wordt de veiling van de  gereden paarden afgesloten op dinsdag 5 mei.

U kan telefonisch afspreken met Patrik Spits (0032 475 46 20 79), Erik De Winter (0032 474 89 87 35), Kristel Ceulemans (0032 474 898 552).