Een vijfsterrenpaard in onze Oktober-collectie! Eerste biedingen zijn geplaatst!

Een vijfsterrenpaard in onze Oktober-collectie!  Eerste biedingen zijn geplaatst!
maandag 12 oktober 2020

De veiling van de jonge paarden (3-4 jaar) sluit af op maandag 12, de concourspaarden (4 tot 10 jaar) op dinsdag 13 okt.

16 paarden in onze oktober collectie.  Van jong, tof amateurpaard, naar fijne concourspaarden, een goedgekeurde dekhengst, en daarbovenop een 5-sterrenpaard met de looks en de resultaten.

Om jullie de tijd te geven de  veiling voldoende te volgen,  wordt de afloop van de veiling over 2 avonden gespreid.

Op maandagavond 12 oktober sluit de veiling af voor de youngsters, tussen 3 en 4 jaar oud.  Enkele bijzonder  beloftevolle paarden in deze collectie, zeker de moeite waard.

De paarden die klaar zijn om op concours te gaan, worden verkocht op dinsdag 13 oktober.  Dit zijn paarden tussen de 4 en 10 jaar oud, waaronder eveneens een goedgekeurde dekhengst én voor de eerste keer dat we een ervaren vijfsterrenpaard op niveau mogen aanbieden.   Met dank aan alle verkopers/eigenaren voor het vertrouwen in Belgian Horse Trading.

Heel wat kandidaat/kopers vonden reeds de weg naar Sint-Katelijne-Waver.  U kan zoals steeds een afspraak maken om de paarden het weekend voor tot de dag van afsluiten van de veiling te komen bekijken/proberen.

Dit kan alleen maar na het maken van een afspraak op: 0032 474 898 552. 

Op practisch gebied willen we er nog bij vermelden dat bij aankoop ook een verzekering wordt aangeboden voor 1 jaar tegen sterfte/koliek.  Wat deze verzekering juist inhoudt, is extra aangevuld in de verkoopsvoorwaarden.  Hier moeten we wel een wijziging melden.  Het voorbije jaar hebben we hiervoor beroep gedaan op Catherine Debuyl paardenverzekering.   Vanaf vandaag doen we beroep op een andere verzekeraar.  We zullen deze verzekeraar deze week officieel voorstellen.  Uiteraard willen we vooral Tom en Maryse van Debuyl Horse Insurance voor de fijne samenwerking die we zeker gehad hebben.  Ze zullen ook de lopende contracten met de nodige aandacht blijven verzorgen.   Maar nu vooral onze aandacht geven aan onze paarden !   Heb je daarover nog specifieke vragen, bel dan zeker onze specialisten terzake : Patrik Spits 0032 475 46 20 79, Erik De Winter : 0032 474 89 87 35.