Ongelooflijk blij met deze collectie. Topfokkers bundelen hun krachten.

Ongelooflijk blij met deze collectie. Topfokkers bundelen hun krachten.
zondag 17 mei 2020

Aankomende veiling gesplitst in 2. Paarden tot en met 5 jaar op 25 mei, competitiepaarden op dinsdag 26 mei.

Mooie vooruitzichten... In België mogen de lessen en trainingen herbeginnen!  De eerste trainingswedstrijden vanaf volgende week.  Echte wedstrijden hopelijk vanaf 1 juli. 

We hopen dat u en uw naasten nog steeds goed gezond zijn.  En dat jullie net zoals ons, hoopvol uitkijken naar de toekomst! 

We zorgen er namelijk mee voor dat die toekomst nog meer in petto kan hebben. Want wat een mooie collectie paarden werd ons aangeboden!  Met dank aan alle fokkers, en iedereen die ons ondersteunt.

Het is een heel werk geweest, en we proberen te verbeteren waar mogelijk.  Een vernieuwing deze keer is dat de ruiters hun ervaringen inspreken op de video van de paarden zelf.   

In totaal werden er 21 paarden geselecteerd.   Er zijn er enkele bijzondere waardevolle bij, die zich ook al in de internationale sport bewezen hebben.  Alle paarden verdienen uw en onze aandacht.  Om die op 1 avond te veilen, dat zou teveel zijn.   Er werd gekozen om de paarden tot en met 5 jaar te veilen op maandag 25 mei.  De concourspaarden van 6 jaar en ouder komen op dinsdag 26 mei. 

De volgende dagen komen de video's online, de vet checks zijn ondertussen afgerond en die informatie komt er ook spoedig bij.

Wie de paarden van dichtbij wil zien kan hiervoor een afspraak maken. Het team van Belgian Horse Trading zal u graag te woord staan. 

Patrik Spits: 0032 475 46 20 79, Erik De Winter: 0032 474 89 87 35, Ceulemans Kristel 0032 474 898 552.