Vanaf nu is registreren mogelijk! Collectie veiling jonge paarden deels beschikbaar.

Vanaf nu is registreren mogelijk! Collectie veiling jonge paarden deels beschikbaar.
woensdag 5 juni 2019

Op maandag 10 juni zal de volledige collectie van de BHT Youngster Auction online zijn.

Ondertussen zijn de video’s en foto’s van onze veilingpaarden en -pony’s allemaal gemaakt, en grotendeels verwerkt. Ook de veterinaire keuringen zijn uitgevoerd. De keuringsverslagen, X-rays, extra info... van de paarden zijn zichtbaar op de website.

De klinische keuringen zijn telkens gefilmd. Als je hiervan een video zou wensen, of als je de RX-en in hogere resolutie wil zien, dan kan u dat vragen via mail op info@belgianhorsetrading.com.

Op dit moment staan nog niet alle paarden en pony’s online. Je kan al wel een idee vormen van wat je mag verwachten van de komende veilingen. De veilingen sluiten af op maandagmiddagen, dit om ook internationale kopers de kans geven om mee te bieden. Op 17 juni hebben we de beloftevolle jonge paarden, 24 juni staat in het teken van ervaren wedstrijdpaarden en -pony’s. Maandagmiddag 1 juli worden er enkele leuke “schoolmasters” en manègepaarden en -pony’s geveild.

Telkens streven we er naar het juiste paard/pony naar de juiste, nieuwe thuis te zien vertrekken.

Je kan alvast registreren. Ondervind je daar problemen mee, of heb je suggesties of opmerkingen, dan mag je zeker contact opnemen.