15 nov. 2019 - 19 nov. 2019

Clinic (inter-)national | Niels Bruynseels by Groentenjumping

Jump in Style for Life | Kom Op Tegen Kanker

 

Op 18 december 2019 wordt door Club Groentenjumping VZW een dag ingericht in het kader van de Warmste Week.  Reeds enkele jaren wordt het zelfde doel daarvoor uitgekozen, iets wat ons allen aangaat, en om hierbij de getroffen families een hart onder de riem te steken.  De opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker. 

Bijzonder dankbaar dat we met Belgian Horse Trading kunnen helpen om de clinics te veilen.  En niet de minste namen hebben hun medewerking toegezegd.   Een grote eer om ook Niels Bruynseels te mogen begroeten.  Even een korte historiek over zijn boeiende carrière, reeds op jonge leeftijd. 

Over Niels

Een DNA opgebouwd met talent, werklust en resultaten.

Hoewel hij later in het zadel kroop dan zijn leeftijdsgenoten, maakte Niels Bruynseels snel de achterstand goed en sloot hij zijn Young Riders carriers af, pronkend met een zilveren medaille op het Europees Kampioenschap.


Niels leerde al op jonge leeftijd om zich telkens weer aan te passen aan nieuwe paarden met andere karakters, types en talenten. Deze uitdaging werd een gave, het probleem werd een talent. Vandaag is zijn aanpassingsvermogen een kenmerk dat hem onderscheidt.

Een andere kenmerk is ongetwijfeld zijn werklust. ‘Hard werken is de basis van elk succes’ is de leuze die nog steeds door de sportcarriere van Niels gonst.

De combinatie van normen en waarden die hij zichzelf eigen heeft gemaakt en talentrijke paarden die zijn pad hebben gekruist maken van Niels één van de meest succesvolle Belgische ruiters van deze eeuw. Sterker nog, dankzij overwinning in de 5* Grote Prijzen van ’s Hertogenbosch, Waregem, Knokke, Brussel, Cannes en Basel is Niels niet weg te denken uit het hoogste echelon van de mondiale springsport.

Momenteel is het nog niet 100% zeker of Niels al dan niet zou deelnemen aan de Wereldbekerwedstrijd in Olympia (Londen).  Wanneer Niels niet zou kunnen, wordt dit zo snel mogelijk bekend gemaakt, en wordt zijn plaats ingenomen door niemand minder dan Dirk Demeersman.  Allebei toppers, zowel in de sport , maar zeker ook als trainer.  

 

In deze clinic verwelkomen we 4 ruiters die een 6- of 7- jarig paard mee brengen met internationale ervaring of die finalist waren op het BK jumping.  Dit om de groep een +- zelfde niveau te geven, zodat het voor iedereen leerrijk kan zijn.  

Aantal:
4 paarden
Types:
not available
Status:
afgelopen
Voorwaarden:
Klik hier
Deelvoorwaarden (Invest+):
Klik hier

Deel via:
Toont 4 van de 4 paarden

Gesloten veilingen

Deelnemer 1
# 1

Deelnemer 1


2 biedingen Verkocht naar België

Deelnemer 2
# 2

Deelnemer 2


9 biedingen Verkocht naar België

Deelnemer 3
# 3

Deelnemer 3


8 biedingen Verkocht naar België

Deelnemer 4
# 4

Deelnemer 4


9 biedingen Verkocht naar België